Advocaat voor de ondernemer & Incasso

Reus Advocatuur te Assen staat de ondernemer bij in diverse rechtsgebieden, zoals aansprakelijkheid, huurrecht, incasso's, contractenrecht, verbintenissenrecht en het hippisch recht.   Voor bijvoorbeeld een incassozaak, een aansprakelijheidskwestie, een paardenzaak of een huurgeschil bent u bij kantoor Reus Advocatuur dus aan het juiste adres. Meer informatie over de dienstverlening zoals de diverse rechtsgebieden alsmede de kosten kunt u vinden op de overige pagina's van deze website.

Reus Advocatuur heeft de doelstelling om u als cliënt in heldere taal uit te leggen wat uw rechtspositie is en hoe het juridische traject er uit kan gaan zien. 
Het kantoor kenmerkt zich door een betrokken houding en vlotte behandeling van uw dossier. 
Helderheid over de kosten is voor u als cliënt van belang. Reus Advocatuur werkt daarom o.a. niet met een opslag voor kantoorkosten. Kortom, een rekening zonder fratsen! 

U kunt bij Reus Advocatuur om advies vragen op het gebied van:

– aansprakelijkheid (geleverde producten en diensten, enz.);

-  hippisch recht (paardenzaken (bezoek voor meer informatie http://www.reusinpaardenrecht.nl)

– huurrecht (huurprijs, ontbinding van de huurovereenkomst, gebreken, overlast, enz.);

– incasso' s (debiteur aanschrijven, faillissementsaanvragen, verzoek tot beslaglegging, enz.)

– verbintenissenrecht (nakoming, opstellen en beoordelen contracten, algemene voorwaarden, wanprestatie bij geleverde diensten en producten, enz.).

 

Incasso

Debiteuren aanpakken? 
Reus Advocatuur heeft een speciale incasso-actie voor de ondernemer. Voor slechts € 30,-- ontvangt uw debiteur 2 brieven van de advocaat. Blijft betaling uit, dan worden op uw verzoek vervolgwerkzaamheden (gerechtelijke procedure) uitgevoerd voor € 100,-- per uur. 

Voorwaarden voor actietarief: alleen voor incasso's, aantal incassodossiers in overleg, alleen geldig voor ondernemingen gevestigd in de provincie Drenthe. 

 

werkgebied:

Reus Advocatuur heeft een groot werkgebied. De advocaat neemt zaken in behandeling in het Noorden, Drenthe en in overleg in andere regio's van Nederland. Dus of u nu in Drenthe, Assen, Rolde, Gieten, Borger, Vries, Roden, Stadskanaal, Veendam, Beilen, Zuidlaren, Westerbork, Hoogeveen of Zwolle woont maakt niet uit. 

Bij vragen kunt u vrijblijvend contact opnemen: 0592- 269 881

Reus Advocatuur, uw advocaat in Assen!