mr. F.Y. (Femke) de Reus
Advocaat

Inmiddels ben ik, na mijn studie rechten aan de Rijksuniversiteit Groningen, al meerdere jaren in Assen als advocaat werkzaam.

Ik heb in de provincies Drenthe, Friesland en Groningen gewoond en ben te omschrijven als een nuchtere noordeling, die met beide benen op de grond staat. Als enthousiaste, gedreven advocaat heb ik ervoor gekozen om mijn eigen pad te kiezen met mijn eigen advocatenkantoor, waar ik mijn visie op de moderne advocatuur volledig tot ontwikkeling kan laten komen. Als advocaat probeer ik u als cliënt het volgende te bieden:

  • Gespecialiseerde rechtshulp;
  • De behandeling van uw dossier stem ik op uw belangen en wensen af;
  • U ontvangt een eerlijk en open advies over uw juridische positie en de kosten;
  • Goed voor u bereikbaar te zijn;
  • Uw dossier doelgericht en adequaat te behandelen;
  • Altijd gunstige tarieven te hanteren;
  • Een goede vertrouwensband met u op te bouwen.

Het recht zie ik als een uitdaging. Net dat beetje extra voor de client bereiken geeft een enorme kick! En het leuke aan het recht is verder dat je als advocaat nooit raakt uitgeleerd, althans niet als je vooruit wilt en goede resultaten wilt behalen.

In september 2016 heb ik de leergang Erfrecht afgerond. Dit is een specialisatie opleiding van één jaar op het gebied van Erfrecht. Momenteel volg ik de leergang Scheidingsrecht. Dit is een specialisatie opleiding van één jaar op het gebied van scheidingsrecht. Jaarlijks volg ik diverse curssussen om mijn kennis op de rechtsgebieden waarbinnen ik werk up to date te houden.

Zowel tijdens mijn studie als naast mijn werk heb ik meerdere malen als voorzitter in een bestuur plaatsgenomen. Momenteel ben ik lid van diverse netwerken zoals de Junior Kamer (JCI) te Assen en Ondernemend Assen.

In mijn vrije tijd ben ik actief in de paardensport en staop ik met regelmaat op de mountainbike. Vanwege mijn affiniteit met paarden heb ik mij ook gespecialiseerd in het hippisch recht. Maandelijks publiceer ik een hippisch recht artikel op de website www.startlijsten.nl Daarnaast geef ik regelmatig lezingen op het gebied van hippisch recht.

Advocaat F.Y. de Reus